Прес-підбирач KUHN отримав звання «Машина року»

22 листопада 2017, 16:31 2752

Комбінований прес-підбирач-пакувальник KUHN  FBP 3135 було обрано «Машиною року» в категорії техніки для заготівлі кормів.

Як говориться у повідомленні компанії, найважливішим аргументом, що визначив це рішення, є унікальна система плівкового обмотування KUHN, що забезпечує досягнення найвищої якості силосу за мінімальних витрат.

«Ця відзнака — результат великих колективних зусиль, до яких доклалися і користувачі нашої техніки, і дистриб«ютори, і працівники KUHN. Завдяки вам усім ми знову отримали змогу довести, що KUHN — це ваша найкраща інвестиція у майбутнє», — вважають у компанії.

Також в KUHN зазначили, що разом з поліпшенням якості силосу плівкова система пакування полегшує роботу з тюками та утилізацію плівки. Циліндричне обмотування забезпечує ідеальну форму тюків, що зберігається протягом тривалого періоду. Система обмотування KUHN працює на основі двох звичайних бобін плівки, а не однієї великої бобіни. Завдяки цьому 30% вартості плівки можна заощаджувати через високий ступінь попереднього натягу. Крім того, замінювати бобіни з плівкою легше, оскільки їхня вага становить 27, а не 40 кг.