Переобладнати сівалку на Precision Planting в 2,5 рази дешевше, ніж купити нову

03 березня 2020, 14:49 2479

Модернізація сівалки на Precision Planting допоможе зекономити в середньому в 2,5 рази порівняно з покупкою нової. При цьому, забезпечивши кращу ефективність роботи.

Таку думку висловив комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук в рамках бізнес-конференції для клієнтів компанії, котра відбулася в Черкасах.

«Для переобладнання сівалки на Precision Planting потрібна лише рама, якщо вона знаходиться у хорошому стані. Заміна стане ефективним кроком для подальшої роботи. Оскільки замінюються висівні секції, електричні висівні апарати, в яких дозування становить 99,9%. Висівні апарати дають змогу сіяти на вищій швидкості — 12-16 км/год, причому не втрачається якість посіву», — розповідає Олег Гук.

Також відповідальний за напрямок точного землеробства компанії «АМАКО Україна» Андрій Горобець відмітив, що у Precision Planting є 3 напрямки роботи. Перший — це точний висів просапних культур, другий — внесення рідких добрив. Третій, про який в більшості не згадують, — комбайнування.

«Монітор сівалки, котра працювала весною, можна переставити на комбайн. В такому разі додатково потрібно купити блок, який ставиться на вивантажувальний шнек. В такий комплектації можна бачити та аналізувати зони урожайності, вести картографування за кількістю вологи, білка, урожайності. Такі дані в подальшому допоможуть працювати для диференційованого висіву та внесення добрив», — пояснив Андрій Горобець. 


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20 брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua