New Holland розширила лінійку тракторів з трансмісією Dynamic Command

15 листопада 2017, 18:30 3727

Компанія New Holland Agriculture доповнила серію тракторів T6 новими універсальними багатоцільовими моделями з трансмісією Dynamic Command.

Як говориться у повідомленні компанії, унікальність нових тракторів T6.145, T6.155, T6.165 і T6.175 полягає в тому, що з представлених на ринку машин у цьому сегменті лише вони оснащені новою 8-ступінчастою трансмісією типу Semi-Powershift. Ці надзвичайно універсальні машини стануть справжньою знахідкою для господарств, що займаються рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, а також для підрядних компаній та господарств, що спеціалізуються на заготівлі сіна та кормів.

Пропонуючи ці нові моделі, компанія New Holland ще більше розширила вибір тракторів серії Т6: клієнти, котрим потрібен трактор початкового рівня, що використовуватиметься переважно на подвір'ї господарства та на легких польових роботах поряд, можуть обрати модель T6 16×16 Electro CommandTM з 4-ступінчастою трансмісією типу Semi PowerShift; ті, кому потрібен багатоцільовий трактор для культивації та перевезення вантажів, можуть зупинити свій вибір на новій моделі T6 24×24 Dynamic CommandTM; а для клієнтів, пріоритетною вимогою яких є висока продуктивність роботи та дотримання заданої робочої швидкості, ідеальним вибором стане удостоєна численних нагород модель T6 Auto CommandTM, оснащена безступінчастою трансмісією.

«У конструктивному плані повністю оновлена трансмісія Dynamic CommandTM 24×24 не має собі рівних за ефективністю: завдяки своїй низькій енергоємності вона забезпечує суттєве підвищення продуктивності роботи та паливної економічності трактора. В основі цієї 3-діапазонної, 8-ступінчастої трансмісії типу Semi-Powershift закладена концепція подвійного зчеплення (Dual Clutch), принцип роботи якої подібний до трансмісії Auto Command, де перемикання передач відбувається без розриву потоку потужності», — зазначили у компанії.

Як уточнюється, 4 непарні передачі та одна муфта розташовані на одному валу, а 4 парні передачі і ще одна муфта — на іншому. Потік потужності просто спрямовується то через одну, то через іншу муфту: як тільки непарна передача вимикається однією муфтою, інша муфта одразу ж вмикає парну передачу. Ця система працює плавно, просто і ефективно.