На Agritechnica 2019 Case IH презентує технологію AFS Connect для європейського ринку

25 вересня 2019, 17:00 1812

Тепер власники Case IH зможуть приймати більш зважені рішення з управління господарством на основі як даних, отриманих в реальному часі, так і на основі ретроспективних даних, що генеруються їхніми машинами. Це стало можливим завдяки запровадженню AFS Connect — передплачуваного пакета телеметрії, який інтегрує перевірені елементи систем точного землеробства від Case IH, щоб зв'язати поля, машини та дані.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Запуску цієї технології передувало представлення хмарної веб-платформи MyCaseIH.com, порталу телематики AFS та мобільного додатка AFS Connect Mobile для iOS/Android на SIMA 2019. Поєднання цих елементів дає змогу автоматично відображати та зберігати всі дані про машину та поле, а також дозволяє користувачам контролювати та керувати даними як з офісного комп’ютера, так і дистанційно зі смартфона чи планшета.

«Ми розробили систему AFS Connect таким чином, щоб з нею було дуже легко працювати, а повну підтримку можна отримати у дилерів Case IH. Користувачі також можуть знайти вказівки у розробленій нами розширеній бібліотеці на YouTube з короткими, простими та зрозумілими відеоуроками, в яких пояснюється, як створювати звіти про стан техніки та використання палива», — зазначає Кірк Веслі, менеджер з маркетингу систем точного землеробства від Case IH у Північній Америці, де ця система була доступною в продажі протягом минулого року.

Також в компанії Case IH відмічають, що за наявності відповідного дозволу дилери Case IH можуть контролювати машини, допомагаючи їм забезпечити роботу з максимальною продуктивністю та виявити будь-які проблеми дистанційно.

«Ми нічого не робимо з цими даними, лише зберігаємо їх і надаємо власникам та будь-кому, кому власник машини надає свій дозвіл», — говорить Кірк Веслі.

Управління даними AFS Connect розділене на дві групи — управління парком техніки та управління даними, за допомогою яких користувачі можуть здійснювати контроль та виконувати дії з будь-якого комп’ютера, планшета чи мобільного пристрою, використовуючи веб-сайт та додаток mycaseih. Перший елемент входить у стандартний пакет підписки, а другий та третій є опціональними. Єдина вимога до використання системи — це підписка AFS Connect, за якою надається код розблокування та модем. У кабіні AFS Connect працює з найновішим терміналом оператора AFS 1200.

«Після початку роботи в полі AFS Connect також дозволяє в режимі реального часу переглядати карти, що показують розташування техніки, та завершені операції. Так можна гарантувати, що машини знаходяться в потрібному місці та працюють належним чином, а власники та менеджери можуть бути впевнені, що техніка не залишить заданий район через помилку оператора чи крадіжку. Окрім цього, також скорочується час простою, зокрема, завдяки функції дистанційного контролю рівня палива, що дозволяє вчасно доставляти пальне в поле, мінімізуючи втрати часу на дозаправку», — пояснює представник компанії Case IH Максим Рокабой.

За його словами, завдяки AFS Connect миттєвий запис даних та контроль з боку аграріїв забезпечуються одним натисканням.


Для довідки: після першого 2018-2019 року на ринку Північної Америки, де технологія виявилася особливо популярною, урочистий запуск технології в Європі відбудеться на виставці Agritechnica 2019 10-16 листопада. Вона буде доступною покупцям будь-яких тракторів і комбайнів Case IH, оснащених технологією AFS, включаючи трактори Maxxum, Puma, Optum, Magnum, Steiger і Quadtrac, а також комбайни Axial-Flow.