Лозовські машини проведуть демо-покази для німецьких фермерів

06 травня 2019, 15:53 2133

«Лозовські машини» (LOZOVA MACHINERY) презентували техніку для ефективних господарств на виставці Agra Leipzig (25-28 квітня, м Лейпциг).

Як говориться у повідомленні компанії, виробник цього року представив німецьким аграріям коротку дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 3 метри.

Завдяки низці конструкторських рішень, наявності підпружиненої стійки, необслуговуваного підшипникового вузла HARP AGRO UNIT і змінним каткам в п'яти варіаціях, ДУКАТ націлений на широке коло агрономічних завдань, зазначають в компанії. Агрегат забезпечує точну глибину і високу швидкість обробки, а також ідеально вирівнює грунт.

«Місцеві фермери вже встигли по достоїнству оцінити високу якість обробки ґрунту, надійність і продуктивність наших дискових машини. Ми також бачимо їх активний інтерес до лінійки глибокорозпушувачів, зубопружинних і ротаційних борін», — говорить директор з експорту Агродівізіону Едуард Чудопалов.

Він також зазначив, що «Лозовські машини» планують розширювати регіональну дилерську мережу і намітили проведення демо-показів в центральних, північних і східних частинах Німеччини.

«Ми успішно відкрили сезон і почали співпрацю з нашим новим дистриб'ютором — компанією Belimpex. А щоб краще познайомитися з технікою LOZOVA MACHINERY ми запрошуємо німецьких фермерів на демо-покази, які стартують вже в травні», — додав Едуард Чудопалов.