John Deere виводить на український ринок техніку Kramer

03 жовтня 2019, 12:16 2841

Перші українські дилери John Deere починають просувати торгову марку Kramer, розширюючи свою лінійку продуктів.

Як говориться у повідомленні компанії, John Deere і Kramer оголосили в 2017 р. про те, що усі компактні повнопривідні колісні навантажувачі, телескопічні колісні навантажувачі та теленавантажувачі під торговою маркою Kramer насамперед будуть реалізуватися через торгову мережу John Deere у рамках стратегічного партнерства між Європою й СНД.

«Український ринок обладнання для транспортування матеріалів нестримно росте в аграрному секторі, тому компанія Kramer намагається отримати вільний та постійний доступ до сільськогосподарського ринку за рахунок тісної й довготривалої співпраці з дилерською мережею John Deere», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, маючи компактні повнопривідні колісні та телескопічні колісні навантажувачі (13 моделей), теленавантажувачі (11 моделей) з висотою штабелювання 6–9 м, а також величезний вибір комплектуючих, аксесуарів і запчастин, компанія Kramer допомагає істотно розширити лінійку продуктів John Deere. Усі вироби Kramer розроблено та виготовлено на виробничому об»єкті Kramer у Пфуллендорфі, Німеччина.

«Бренд Kramer має багату історію та утримує лідерство на ринку протягом багатьох років. Крім того, він є беззаперечним символом безпеки. Висока якість інноваційного обладнання є лише одним з аспектів безпеки. Компанія Kramer — надійний вибір для клієнтів і дилерів, оскільки досвід та інноваційний потенціал забезпечують інвестиційну безпеку й майбутню життєздатність», — додають в  John Deere.

«N.B!» John Deere презентувала концепт автономного електротрактора

Перші офіційні дилери John Deere вирішили встановити партнерські відносини з Kramer. Широкий асортимент виробів, адаптація до індивідуальних потреб клієнтів, а також високі стандарти якості як всієї лінійки продуктів, так і надання послуг стали переконливим аргументом на користь обслуговування дилерами John Deere клієнтів Kramer.

«Україна — це ринок, який має великий потенціал для швидкого розвитку бренду Kramer. Ми переконані в тому, що клієнти зможуть оцінити наші передові технології для важких умов експлуатації в аграрному секторі, універсальність та якість обладнання Kramer», — додає менеджер з розвитку ринків компанії Kramer Владислав Андріанов.