John Deere представила нову лінійку тракторів серії 6М

21 жовтня 2019, 12:56 2786

Американська компанія John Deere представила нову лінійку тракторів серії 6М, яка включає чотири нові чотирициліндрові моделі від 90 до 120 к.с. з колісною базою 2,4 м. 

Про це повідомляється на huntforest.com.

Трактори серії 6М оснащені новою кабіною, яка вдосконалена звукоізоляцією (до 70 дБ (А)). Усі важливі операційні функції розміщені на оновленій правій панелі. Моделі оснащені трансмісією CommandQuad, можуть бути додатково обладнані Compact CommandArm, де управління буде розташовуватись на підлокітнику.

У нових тракторах представлено до чотирьох механічних або електричних SCV. Електричні клапани — нова опція, що вперше доступна на тракторах серії 6M. Перемикачі на електрогідравлічному джойстику повністю програмовані, а напрямок руху можна змінювати як на електрогідравлічному, так і на механічному джойстику за допомогою кнопки. Кабіна має механічну підвіску та перевірену передню підвіску TLS. LED-освітлення 360 градусів дозволяє працювати в нічний час.

У новій серії 6M пропонуються три варіанти коробки передач. PowrQuad та AutoQuad — це чотириступінчасті механічні та напівавтоматичні трансмісії. CommandQuad Plus забезпечує повністю автоматичне перемикання передач без використання зчеплення. Завдяки EcoShift максимальна швидкість 40 км/год досягається при зниженій швидкості двигуна 1590 об/хв. Крім того, система AutoClutch дозволяє оператору комфортно зупинити та перезапустити двигун трактора за допомогою педалі гальма.

Останні рішення AMS та FarmSight включають в себе телематику JDLink. Усі трактори можуть бути оснащені супутниковим приймачем StarFire 6000 та дисплеями 4240 або 4640 GreenStar. 

Нові трактори John Deere серії 6M можна замовити у дилерів з кінця вересня 2019 року в специфікаціях Select, Select + і Premium.

«N.B!» Вибір аграрія. Техніка, якій довіряють 2019