Case IH здобула нагороду ASABE 2020 Innovation

31 січня 2020, 14:04 2151

Компанія Case IH здобула нагороду за нещодавно запущений у виробництво трактор Magnum AFS Connect. Докорінно вдосконалена система управління, яка дає можливість віддаленого перегляду даних, виконання діагностичних операцій та оновлення програмного забезпечення, — чергове досягнення компанії Case IH в розвитку цифрового та високоточного землеробства.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У Європі Magnum AFS Connect представили пресі на заході Case IH Field Days у вересні 2019 р. у Відні, а перша поява перед широкою публікою відбулася у листопаді минулого року на міжнародній виставці Agritechnica. Перші зразки для демонстрації та передачі клієнтам будуть доступні в Європі в середині 2020 року.

В компанії повідомляють, що асортимент для європейського ринку включає наступні моделі: Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 та Magnum 400 з максимальною потужністю 382, 409 та 435 к.с. відповідно. Всі моделі оснащені 8,7-літровими шестициліндровими двигунами FPT Industrial Cursor 9 із турбонаддуванням та проміжним охолодженням.

Нова модель Magnum 400 доступна лише з трансмісією 21/5 PowerDrive, яка пропонує швидкості 40 та 50 км/год при знижених обертах двигуна. Моделі 380 та 400 також можна замовити в конфігурації Rowtrac із задніми гусеницями.

В усіх моделях суттєво вдосконалена кабіна. З'явилися нові повнорозмірні двері та опціональний вхід без ключів. Щоб полегшити роботу операторів, було внесено зміни в конструкцію органів управління багатофункціонального підлокітника та дисплею AFS.

Технологічні нововведення включають двосторонній зв'язок між новим дисплеєм AFS Pro 1200 у кабіні та порталом телематики Case IH AFS Connect, доступним на веб-сайті mycaseih.com. Це дозволяє менеджерам точно керувати господарством, автопарком і даними зі свого офісу чи мобільного пристрою, відслідковуючи виконання поточних операцій в полі, інформацію про парк техніки, агрономічні дані та інше, при цьому ці дії записуються в режимі реального часу.


Для довідки: Американське товариство інженерів сільськогосподарської та біологічної галузі (ASABE) включило інноваційну технологію Case IH у свою щорічну премію AE50 Awards. Щорічно компанії з усього світу подають заявки на участь у цьому конкурсі. Члени журі, що є кваліфікованими експертами з різних країн, вибирають 50 кращих продуктів, що зробили найбільший внесок у розвиток технологій харчової промисловості та сільського господарства.