АМАКО представила універсальний трактор МF 5711

07 вересня 2021, 12:42 2996

Компанія «АМАКО Україна» під час польової демонстрації сільськогосподарської техніки «Битва Агротитанів» представила нову серію тракторів Massey Ferguson 5711.

«Це 110-сильний трактор, який підійде як малим фермерським господарствам із земельним банком від 50 га, так і великим агрохолдингам», — говорить бренд-менеджер Massey Ferguson компанії «АМАКО Україна» В’ячеслав Гвоздь.

«Наша компанія вперше вийшла на сегмент 110-сильних тракторів, який зараз в Україні набирає все більшої популярності. Це універсальний трактор, який здатен покрити широкий спектр сільськогосподарських робіт», — каже спеціаліст.

Трактор виготовляється у Франції. Він має двигун AGCO Power об’ємом 4,4 л і встановлену систему Common Rail, яка забезпечує економію витрат пального.

За словами В’ячеслава Гвоздя, особливість цього трактора в тому, що вже з заводу він комплектується трансмісією Powershift Dyna 4, яка зазвичай є привілеєм більш потужних тракторів. Ця система не лише підвищує комфорт водія, але й зменшує навантаження на основні вузли та, знову ж, зменшує витрати палива. 

Крім цього, під час заходу компанія «АМАКО Україна» також представила трактори MF 6713 та MF 7722 потужністю 130 та 220 к.с. відповідно, а також телескопічний навантажувач MF TH.7038 та дисковий лущильник BEDNAR SwifterDisc.


Для довідки: «АМАКО Україна» є дистриб’ютором техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar, технологічних рішень Precision Planting та комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Вікторія Євтушенко, AgroPortal.ua