АМАКО відкрила представництво у Херсонській області

23 січня 2018, 18:00 3164

Компанія АМАКО відкрила регіональне представництво в Херсонській області, а також  презентувала новинку року — трактор Massey Ferguson 6713.

Як говориться у повідомленні компанії, регіональне представництво в Херсонській області є одним із стратегічно важливих, адже за роки роботи АМАКО вдалося завоювати прихильність та задовольнити потреби великої кількості південноукраїнських аграріїв.

«Техніка Challenger та Massey Ferguson працює в багатьох господарствах Херсонщини, а площа полів, які поливаються зрошувальними системами WESTERN, в цьому році збільшилася на 3000 га! І це тільки в Херсонській області. Зрошувальне обладнання WESTERN також входить до трійки лідерів в Україні в своєму сегменті», — говориться у повідомленні компанії.

В компанії відмітили, що місце розташування нового представництва у м.Олешки обрали з урахуванням того, що в цьому регіоні досить багато клієнтів, а також знаходиться один з найбільших складів АМАКО із запасними частинами до будь-якої імпортної сільгосптехніки.

«Дане представництво є не лише ексклюзивним дилером техніки Massey Ferguson і Challenger в Херсонській області, але й центральним офісом АМАКО із впровадження зрошувальних систем WESTERN та здійснення їх гарантійної і післягарантійної технічної підтримки», — відмітили у компанії.

Під час відкриття відбулася презентація нового трактора бренду Massey Ferguson — моделі MF 6713, яка є «кращим вибором в сегменті 130 к.с. серед імпортних тракторів».

Окрім того, що MF 6713 відрізняється своєю універсальністю, простотою в управлінні та ефективністю, ця модель має такі характеристик: ще більше потужності з новим з турбованим двигуном AGCO Power AP44w; проста та надійна, повністю синхронізована механічна трансмісія Power Shuttle; плавне ввімкнення ВВП через незалежну муфту із електрогідравлічним керуванням спрощує даний процес і робить його ще надійнішим; гідравлічна система відкритого типу, що поєднує в собі 2 шестеренчастих насоси з продуктивністю 37 л/хв (використовується лише для забезпечення внутрішніх вузлів трактора) та 57 л/хв (задіяний безпосередньо в роботі гідравліки та задньої навіски); потужна трьохточкова навіска із електрогідравлічною системою управління підйому та опускання, завдяки чому значно покращуються тягові характеристики трактора, знижується пробуксовка коліс і зводиться до мінімуму витрата палива.