Агросем відкрила представництво на Івано-Франківщині

20 жовтня 2018, 08:00 5422

Компанія «Агросем», офіційний дилер John Deere Україна, постачальник добрив, насіння та ЗЗР провідних брендів, відкрила представництво на околиці міста Тисмениця на Івано-Франківщині.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«Наша мета — бути ближчими до клієнта, оперативно реагувати на усі запити. Власне, сервісний інженер має витратити до години часу, щоб доїхати до клієнта у разі потреби. І сьогодні ми досягли цієї мети майже по всій території Західної України, залишилось закрити питання по Чернівцях, де також плануємо відкриття представництва», — констатує керівник департаменту техніки і післяпродажного обслуговування компанії «Агросем» Богдан Зеленський.

У свою чергу регіональний керівник по техніці компанії «Агросем» Сергій Чернявський додає, що John Deere Україна має певні стандарти, яких мають дотримуватися усі дилери, адже компанія надає найкращу техніку в світі, тому і клієнт має отримувати найкраще обслуговування. 

«Мова йде про стандарти по навчанню інженерного персоналу, про стандарти щодо розмірів та оснащення майстерень, кількості та якості сервісних автомобілів, наявність мінімального запасу запасних частин, зони відпочинку для сервісних працівників тощо», — констатує він.

Директор ТОВ «Джон Дір Україна» Пітер Заксе наголосив, що «Агросем» показує швидке зростання сервісного потенціалу, що дозволяє забезпечити використання клієнтами переваг технологій John Deere.


Для довідки: John Deere Україна — український підрозділ Deere & Company, американської машинобудівної компанії, що випускає сільськогосподарську, будівельну і лісозаготівельну техніку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Молін (штат Іллінойс).

Компанія «Агросем» займається впровадженням передових технологій, новинок селекції, мінеральних добрив і провідної сільськогосподарської техніки. З серпня 2014 року компанія є офіційним дилером техніки John Deere Україна в Західній Україні. Підприємство має потужну логістичну мережу і службу агрономічної підтримки.


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua