Агропродсервіс придбав нові трактори

17 жовтня 2016, 15:08 4236

Корпорація «Агропродсервіс» придбала у компанії «Агросем» (дилер John Deere Украина) два сучасних трактори для підприємства «Агропродсервіс-Ярчівчі».

Про це говориться в повідомленні агрохолдингу.

Відтепер у активі ярчівецьких хліборобів уже десять потужних тракторів.

Як уточнюють в компанії, необхідність придбання нової техніки виникла у зв'язку з постійним розширенням земельного банку. Якщо у 2010 р. «Агропродсервіс-Ярчівці» мало в обробітку трохи більше 1 тис. га, то зараз — понад 6 тис. га орендованих земель. І це ще не межа.

«Щойно придбані трактори John Deere 8335 Р потужністю 335 кінських сил — надійні в експлуатації, мають велику продуктивність і забезпечують високу якість обробітку грунту. Кожен із них, в залежності від багатьох чинників, може орати від 40 до 50 га поля за добу», — розповіли в «Агропродсервісі».

За словами заступника директора ПАП «Агропродсервіс» Віталія Чайківського, до кінця нинішнього року планується придбати 4 трактори з відповідним спеціальним обладнанням для обслуговування пташників та обробітку землі у господарстві «Агропродсервіс-Вест».


Для довідки: Потужності корпорації «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях — Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності — рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк — 40 тис. га.