Експерт: Попит на тепличну зелень активізується з листопада

01 листопада 2019, 13:27 2320

Сезон зелені, вирощеної методом аеропоніки, через теплу та суху осінь цього року розпочнеться пізніше, ніж завжди, — з листопада.

Про це повідомила Інна Кассем (ТМ «Грядочка»), яка реалізує продукцію компанії GreenGardenGroup.

За її словами, найбільший попит припадає саме на осінньо-зимовий період. У цей час, як і влітку, покупці надають перевагу руколі, базиліку та салату лолло біонда, але в більших обсягах.

«Асортимент у порівнянні з літом майже не змінився. Узимку ми лише не вирощуватимемо кінзу, кріп та червоний базилік, бо він довго росте в зимовий період. Крім раніше названої зелені, також попитом користуються ромен, фрізе та лолло росса. Набирають популярності бостон і тагоген. Добре беруть і дуболистий салат», — зазначила вона.

Також Кассем додала, що цьогоріч через затяжне тепло поки у великій кількості вистачає зелені з полів, тому «бум» для тепличної ще не настав.


Для довідки: GreenGardenGroup — дворічна компанія, яка першою в Україні почала вирощувати зелень та пряні трави методом аеропоніки та побудувала інноваційний тепличний комплекс. Нині свою продукцію реалізує у київських супермаркетах. У планах — продавати зелень і трави на Дніпропетровщині.


Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua