Завод ALFA Smart Agro пройшов сертифікацію за трьома стандартами

06 квітня 2018, 13:15 3971

Білоцерківський завод препаративних форм (БЗПФ) компанії ALFA Smart Agro пройшов сертифікацію за трьома стандартами, які підтверджують високу якість управлінських процесів – ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Як говориться у повідомленні компанії, сертифікаційний аудит засвідчив відповідність системи менеджменту БЗПФ міжнародним стандартам галузі.

Перевірку підприємства провела компанія Bureau Veritas — світовий лідер у наданні широкого спектру послуг із сертифікації та інспекції.

Сертифікат ISO 9001 підтверджує високу ефективність системи управління якістю продукції БЗПФ. Зокрема, на заводі розроблено та впроваджено методику Multi Control, яка включає щонайменше 7 етапів лабораторних перевірок протягом виробничого процесу кожного виду продукції.

Сертифікат OHSAS 18001 стосується менеджменту гігієни та безпеки праці. Аудитори Bureau Veritas підтвердили, що БЗПФ на найвищому рівні піклується про безпеку своїх працівників.

Сертифікат ISO 14001 засвідчує: усі екологічні питання на підприємстві ALFA Smart Agro знаходяться під постійним ретельним контролем. БЗПФ є екологічно безпечним підприємством і піклується про чистоту навколишнього середовища.

«Аудиторська перевірка підтвердила, що Білоцерківський завод препаративних форм працює, дотримуючись міжнародних стандартів галузі. Ми з легкістю пройшли сертифікацію, адже від самого початку на підприємстві була запроваджена якісна модель управління бізнес-процесами. Окрім того, БЗПФ бере на себе підвищені зобов«язання. Під час виробництва засобів захисту рослин ми також дотримуємося міжнародного стандарту Crop Life. Це свідчить про те, що на БЗПФ повністю виключена загроза перехресного забруднення, і усі види пестицидів виготовляються окремо один від одного, в різні проміжки часу», — говорить директор Білоцерківського заводу препаративних форм Роман Шпаченко.


Для довідки: Білоцерківський завод препаративних форм компанії ALFA Smart Agro з виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив був відкритий у 2016 році. На сьогоднішній день його виробничі потужності становлять 11,4 тисяч тонн на рік, що дозволяє забезпечити близько 15% потреб українського ринку.