Vitago Partner забезпечила оперативність своїх менеджерів і агрономів

01 квітня 2019, 08:33 1922

Агрономи компанії Vitagro Partner 28 березня 2019 року отримали нові комфортні в експлуатації автомобілі.

Як говориться у повідомленні компанії, у планах закупівля ще однієї партії автомобілів та забезпечення менеджерів і агрономів комфортним транспортом для оперативного вирішення проблем клієнта.

«Ми розуміємо, що для господарств, особливо під  час посівної, вирішальним фактором є час. Оперативність дій та злагоджена робота неможлива без якісного транспортного забезпечення. Тому компанія створює всі умови для комфортної роботи наших працівників, підвищуючи тим самим стандарти обслуговування клієнтів. Ми знаємо ціну кожній хвилині, тому допомагаємо нашим клієнтам максимально заощаджувати час», — прокоментував директор компанії Vitagro Partner Роман Рибак.

Також зазначається, що з кожним роком компанія Vitagro Partner нарощує оберти та розширює клієнтську базу, підвищуючи стандарти українського агробізнесу. Спеціалісти компанії щодня працюють над тим, щоб життя аграріїв було простішим, насичене подіями, новими знаннями і досвідом.


Для довідки: агрохімічна компанія Vitagro Partner — сучасна національна  аграрна компанія, що використовує у роботі передові канадські технології та інтегрує їх в український досвід. Компанія має новітню наукову базу, а передові агрономічні технології тестуються та вдосконалюються на власних полях агрохолдингу.

Нещодавно компанія Vitagro Partner презентувала програму підтримки аграріїв «Програма спільного вирощування». В рамках програми компанія надає під ключ усі необхідні фермеру ресурси для вирощування врожаю: насіння, засоби захисту, мікроелементи, а також повний агрономічний супровід. Розрахунок відбувається сумісно вирощеним врожаєм.