ViOil збільшила випуск високоолеїнової олії удвічі

03 грудня 2018, 17:23 1984

Група ViOil в жовтні-листопаді 2018 р. переробила близько 80 тис. т високоолеїнового насіння і випустила 35 тис. т ВО олії. Це в два рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як говориться у повідомленні компанії, на МЕЗ-2 «Вінницького олійножирового комбінату» закінчується осіння програма переробки ВО насіння.

«Вінницький ОЖК» застосовує сучасну технологію дезодорування високоолеїнової соняшникової олії.  Фасувальні лінії дозволяють розливати її в ПЕТ-упаковки об»ємом 1 л і 5 л. Група ViOil також експортує ВО олію флексі-контейнерами.

«Основним попитом цей продукт користується в країнах Європи й Південно-Східної Азії. Висока якість та корисність високоолеїнової соняшникової олії дозволяють компанії отримувати на кожній тонні додаткову премію», — зазначає начальник відділу збуту готової продукції промислової групи ViОil Богдан Коровій.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.