ViOil збільшила продажі соняшникового шроту до країн Азії

03 квітня 2018, 10:59 3371

Вінницький та Чернівецький олійножирові комбінати ViOil у 2017-му випустили 290,4 тис. т соняшникового шроту, що на 10% більше, ніж роком раніше.

Обсяги виробництва компанія змогла збільшити за рахунок виходу обох заводів на планову потужність, говориться у повідомленні компанії.

Крім того, в минулому році промислова група ViOil збільшила частку відвантажень 40-футовими контейнерами, які завантажуються безпосередньо на підприємстві. Це дозволяє швидше доставити товар покупцям і скоротити витрати на логістику.

«Основний попит на соняшниковий шрот традиційно був з боку компаній з Польщі та Білорусі. У той же час ми значно збільшили частку продажів цього продукту в азіатські країни, куди ми відвантажуємо шрот контейнерами», – повідомив начальник відділу збуту готової продукції промислової групи ViOil Богдан Коровій.

Крім шроту соняшнику компанія також експортувала ріпаковий та соєвий шрот.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.