Вінницький завод ViOil виробив понад 11 тис. т соєвої олії

28 травня 2019, 18:00 1905

«Вінницький олійножировий комбінат» (ВОЖК) групи ViOil за перший квартал 2019 р. переробив понад 58 тис. т соєвих бобів і випустив 11 157 т нерафінованої соєвої олії та майже 43 тис. т високоякісного соєвого шроту.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Наше підприємство може працювати з усіма видами насіння олійних культур. На ВОЖК встановлено найсучасніше обладнання, його перенастроювання на інший вид насіння займає всього кілька годин. Після модернізації потужності комбінату з переробки сої сягають 1 650 т на добу», — зазначає голова правління «Вінницького олійножирового комбінату» Дмитро Чаленко.

Також зазначається, що наявність власної мережі елеваторів потужністю одноразового зберігання понад 300 тис. т дозволяє групі забезпечувати свої заводи сировиною і рівномірно завантажувати потужності протягом усього року.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.