Villa Milk отримала ISO 22000:2018

27 січня 2020, 12:06 1850

Компанія Villa Milk отримала сертифікат міжнародного зразка з безпечності харчових продуктів ISO 22000:2018.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як розповів директор компанії Віталій Істратов, молокопереробний комплекс кілька разів відвідували незалежні аудитори. Вони вивчали виробничий та технологічні процеси, ознайомлювалися з результатами досліджень готової продукції. За результатами аудитів, вони оцінювали підприємство за кількома позиціями. Серед них: орієнтація на клієнта, лідерство, зобов'язання, процесний підхід, поліпшення і удосконалення, ухвалення обґрунтованих рішень, навіть управління взаємовідносинами.

«Контролери отримали повний доступ до досліджень та результатів аналізів, які доводять, що наш продукт не містить рослинних жирів, ГМО, чи жодних шкідливих домішок, які можуть завдати шкоди життю і здоров'ю людини. У нашому молоці немає нічого, окрім молока. І це в чергове засвідчили результати аудиту та відповідна міжнародна сертифікація, яку отримала наша компанія», — відзначив Віталій Істратов

Він додав, що сертифікація ISO 22000:2018 є своєрідною перепусткою до співпраці з клієнтами топ-рівня, для яких критичним є отримання продукції преміум-класу.  Передусім мова йде про потужні торговельні мережі, які відповідають міжнародним стандартам. Також виключено, що компанія Villa Milk шукатиме партнерів  і за кордоном.


Для довідки: зараз на фермі Villa Milk утримується 230 дійних корів, молоко від яких відразу потрапляє на переробний комплекс Villa Milk. Відстань від ферми до молокопереробного заводу — 60 метрів. Компанія Villa Milk виробляє високоякісне молоко, кефір, ряжанку, масло, йогурти, масло і м'які сири, а також оновлює лінійку продукції.