У ViOil заявляють, що призупинили переговори з агрохолдингом Герег

16 березня 2018, 09:41 3687

Промислова група ViOil заявляє, що ще в кінці грудня 2017 року призупинила переговори з компанією Renvior Trading Limited Олександра і Галини Гереги (власники «Епіцентр К») про продаж пакета акцій.

Про це повідомив власник промислової групи ViOil Віктор Пономарчук, передає Landlord.

«Ми дійсно планували залучити інвестора і вели переговори про продаж пакета акцій з компанією Renvior Trading Limited Олександра Гереги, але після отримання двох кредитів на загальну суму $146 млн вирішили призупинити укладання угоди», — сказав Пономарчук.

При цьому в разі укладення угоди контрольний пакет акцій ViОil Віктор Пономарчук у будь якому разі планував залишити за собою.

Рішення про припинення переговорів в компанії пояснюють тим, що промислова група ViOil отримала дві кредитні лінії: першу на $80 млн від синдикату європейських банків, другу на $66 млн надав український банк.


Для довідки: раніше генеральний директор ГК «Епіцентр К» Петро Михайлишин заявив, що компанія веде переговори про поетапне входження у промислову групу ViОil. Зараз «Епіцентр К» в стадії поглибленого вивчення ситуації як на олійному ринку так і в самому ViOil.