У складі топ-менеджменту ALFA Smart Agro відбулися зміни

11 грудня 2018, 08:00 1956

ALFA Smart Agro повідомляє про кадрові зміни — Вікторія Діденко, яка обіймала посаду операційного директора, залишає компанію.

«ALFA Smart Agro — компанія, в якій реалізується європейський підхід до організації всіх бізнес-процесів. Це команда однодумців. І кожен співробітник — професіонал у своїй справі. Я вдячна ALFA Smart Agro за безцінний досвід і можливість втілити в життя проекти, унікальні для України. Я також вдячна за підтримку в прагненні розвивати український ринок агрохімії. Наша мета залишається спільною — забезпечувати аграріїв ефективними рішеннями для захисту рослин», — коментує Вікторія Діденко. 

«Для Вікторії Діденко не існує завдань, які неможливо виконати. Від імені компанії ALFA Smart Agro хочу висловити щиру подяку за професіоналізм і самовіддачу, з якими Вікторія працювала в нашій команді протягом останніх 15 років. Упевнений, досконале знання ринку ЗЗР і видатний талант організатора дозволять Вікторії досягти успіху в її новому професійному напрямку», — зазначає голова наглядової ради ALFA Smart Agro Борис Тодоров. 


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво та контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається за світовими стандартами.