В LNZ Group розповіли про хід весняно-польових робіт

31 березня 2021, 16:25 1570

Весняно-польові роботи набирають обертів в агрофірмі «Вікторія», що входить до LNZ Group.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Працівники агрофірми вдруге вийшли в поле, щоби підживити сходи озимини. Користуючись сприятливими погодними умовами агрономічна служба планує в короткі терміни виконати ці операції на полях», — йдеться у повідомленні.

Крім того, основну увагу фахівці агрофірми приділяють закриттю вологи.

«Цей процес руйнує капіляри на ґрунті для того, щоб волога не випаровувалась, а залишалась для подальшого розвитку та росту рослин», — додали в компанії.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 80 тис. Га землі і має більше 3 тис. Працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, полби, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.