В LNZ Group почали сіяти кукурудзу

14 квітня 2021, 12:21 2436

Агрофірма «Вікторія», що входить до LNZ Group, розпочала посівну кампанію 2021 р.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«Весна дала польовий старт аграріям і з сьогоднішнього дня (13 квітня — Ред.) в агрофірмі розпочали посівну кампанію… Першою почали сіяти кукурудзу», — уточнили в компанії.

Також зазначається, що агрофірма «Вікторія» має непогані сходи озимої пшениці, для кращого розвитку якої зробили підживлення.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 80 тис. Га землі і має більше 3 тис. Працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, полби, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.