В KSG Agro фінішувала посівна

01 червня 2017, 11:01 1623

Компанії, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, наприкінці травня завершили посів сільгоспкультур в рамках весняно-польової кампанії.

Про це повідомила прес-служба холдингу.

Зокрема, підприємствами KSG Agro завершено посів соняшнику, кукурудзи, ярого ячміню та рапсу. При цьому засіяні наступні площі посіву в розрізі культур:

  • кукурудза — 1,4 тис. га,
  • ярий ячмінь — 0,5 тис. га,
  • ярий ріпак — 0,7 тис. га.
  • сорго — 0,2 тис. га

В ході посівної кампанії підприємства холдингу були вчасно та повністю забезпечені високоякісними добривами, насінням, засобами захисту рослин та сучасною агротехнікою, зазначається в повідомленні.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі.

Основною діяльністю KSG Agro є обробка землі, виробництво сільськогосподарських культур та тваринництво.  Комплексний підхід, фокусування на інтенсивному розвитку бізнесу, нові технології та інновації забезпечують високу рентабельність виробництва, створюють умови, за яких протягом ряду років підприємства групи отримують високі врожаї. У вересні 2014 р KSG Agro презентував нову стратегію розвитку. В її основі — пріоритетний розвиток галузі свинарства, переробки, борошномельного виробництва та виробництва біопалива.