У Данон новий генеральный директор

14 вересня 2017, 10:35 3878

Посаду генерального директора компанії «Данон» в Україні з 1 серпня поточного року зайняла Наталі Алькер (Nathalie Alquier).

Як говориться у повідомленні компанії, Марек Войтина, який займав посаду генерального директора з 2014 року, залишає Україну, щоб очолити молочний бізнес «Данон» на ринках Польщі та країн Балтії (Естонія, Латвія, Литва).

За словами Наталі Алькер, серед ключових напрямів розвитку компанії — зростання йогуртової та традиційної молочної категорій бізнесу «Данон».
 
«Сильна сторона «Данон» в Україні — це команда експертів, активна соціальна позиція та встановлені компанією високі стандарти харчової безпеки та якості. Завдяки цьому ми маємо усі можливості для подальшого розвитку на ринку. Крім того, у моїх планах — фокус на активне впровадження продуктових інновацій. Я докладу максимум зусиль для досягнення амбітних цілей «Данон» в Україні та розвитку українського молочного ринку», — зазначила Наталі Алькер.


Для довідки: Наталі Алькер має більше 20 років управлінського досвіду. До приходу в «Данон» в Україні Алькер обіймала посаду віце-президента з росту європейського регіону «Данон», де курувала розробку і впровадження стратегії зростання бренду «Oikos». Раніше — обіймала посаду віце-президента з якості та охорони навколишнього середовища глобального бізнес-напрямку виробництва молочних продуктів «Данон». У 2005 році Наталі Алькер була директором підрозділу води «Danone Eaux France» у Франції, а в 2007 році — генеральним директором підрозділу газованих напоїв.