Уманьпиво відновлює виробництво безалкогольного пива

22 березня 2019, 12:25 2292

Уманські броварі на численні прохання споживачів, після майже річної перерви (остання партія попереднього випуску була розлита у квітні 2018), знов починають варити безалкогольне пиво.

Про це йдеться у повідомленні компанії «Уманьпиво».

«Перед початком активного пивного сезону, періоду пікніків, поїздок за місто, сімейних авто-подорожей, повернення безалкогольного Waissburg 0 — це подарунок від «Уманьпиво» всім, хто за кермом або має інші причини утримуватися від традиційного пива. Ми підтримуємо концепцію відповідального споживання, тому пропонуємо нашим споживачам альтернативу: традиційний смак улюбленого пива в безалкогольному виконанні», — коментує подію СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

В лютому цього року виробник удосконалив етикетки лінійки Waissburg, змінивши назви сортів згідно стандартів міжнародної пивної класифікації. Новий безалкогольний сорт також випущений з оновленою етикеткою «Waissburg No Alcohol» білого кольору та стане гармонійним доповненням до чотирьох традиційних сортів Waissburg від «Уманьпиво».

Найближчім часом безалкогольне Waissburg з«явиться в роздрібних точках продажу та торгівельних мережах. У компанії очікують, що доля продаж безалкогольного пива досягне не менше 2% від всього асортименту пива уманського виробника.


Для довідки: броварня «Уманьпиво» — український локальний виробник пива та безалкогольних напоїв. На сьогодні одна з найстаріших пивоварень України. Заснована 1878 року. Підприємство випускає натуральне пиво та напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії.