UKRAVIT пропонує нове комплексне рішення для захисту зернових

18 лютого 2019, 09:40 1789

Інтенсифікація вирощування зернових колосових культур впливає на рівень ураженості посівів хворобами: великі площі та значна біомаса провокують спалахи різноманітних захворювань. А зважаючи на те, що після 2018 року, який відзначився рекордним врожаєм, експерти прогнозують подальше збільшення виробництва зернових, посіви в новому сезоні потребуватимуть посиленого захисту.

Про це повідомляє прес-служба UKRAVIT.

В компанії повідомляють, що за різними даними, недобір врожаю через ураженість хворобами може становити в середньому 12-18%, а в роки епіфітотій — до 25% і більше. Тому, піклуючись про стан зернових колосових культур, у 2019 році компанія UKRAVIT виводить на ринок двокомпонентний фунгіцид «Захисник Екстра» (тіофанат-метил, 310 г/л + флутриафол, 190 г/л).

«Діючі речовини, використані при створенні Захисника Екстра, ефективно контролюють широкий спектр хвороб зернових колосових культур, соняшника, ріпака, сої, гороху та багатьох інших культур. І раніше аграріям частенько доводилося робити бакові суміші з препаратів із цими діючими речовинами, аби підвищити ефективність обробок. Фахівці UKRAVIT поєднали їх в одній формуляції та зареєструвати для використання у посівах зернових колосових і соняшника. Згідно результатів польових випробувань, новинка демонструє значно вищу ефективність, ніж поєднання бакових «партнерів», і забезпечує надійний захист посівів від хвороб», — розповідає керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець.

За його словами, окрім контролю надзвичайно широкого спектру захворювань, препарат забезпечує одночасно швидкий «стоп-ефект» і пролонговану захисну дію й захищає нові прирости рослин. А поєднання профілактичних, лікувальних і викорінюючих властивостей робить його незамінним помічником у догляді за зерновими колосовими культурами та соняшником.


Для довідки: З питань продажу та співпраці звертатись: ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, просп.Перемоги, 42, корп. «F». 

Гаряча лінія: 0 800 301 401, www.ukravit.ua.