В Астарти новий комерційний директор

17 грудня 2020, 16:19 3748

В'ячеслав Колосветов 15 грудня 2020 р. був призначений комерційним директором агропромхолдинга «Астарта».

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«В «Астарті» до ключових обов'язків В'ячеслава Колосветова належать розробка та впровадження торгової стратегії закупівель і продажів, управління комерційними ризиками, підвищення прибутковості комерційної діяльності Компанії, а також налагодження ефективної крос-функціональної взаємодії», — додають в компанії.

Також зазначається, що до приходу в «Астарту» він працював в міжнародних торгових компаніях ? CHS Ukraine та Bunge, де починав свій кар'єрний шлях зі спеціаліста комерційного напряму, а пізніше очолював його. Окрім цього, він має досвід роботи в банківських та фінансових установах, де займався інвестиційними проєктами.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).