Томашпільский цукровий завод збільшить складські потужності на 30%

19 вересня 2017, 11:57 4237

Агрокомплекс «Зелена долина», що входить до групи компаній «Терра Фуд», збільшує потужності по зберіганню цукру на «Томашпільскому цукровому заводі».

Як говориться у повідомленні групи, новий цукровий склад на території заводу готовий на 92%.

«Будівництво цукрового складу призведе до збільшення потужності по зберіганню цукру майже на 30% та скоротить збутові та логістичні витрати», — говориться у повідомленні компанії.

За рахунок впроваджених організаційно-технічних заходів підприємство здатне виробляти до 50 тис.тон білого кристалічного цукру.

Разом з тим агрокомплекс  впроваджує екологічні технології на цукровому заводі.

На початку сезону цукроваріння 2017 р. агрокомплекс «Зелена долина» провів будівельно-монтажні роботи та встановлення рукавного фільтру другої ступені очистки димових газів на ТЕС українського виробництва. ІІ ступінь очистки забезпечує рівень забруднення димових газів в 2 рази менший за максимально допустимі європейські норми. Фільтр представляє собою автоматичну конструкцію, яка самоочищається.

Також уточнюється, в період підготовки виробництва, запроваджено ряд заходів направлених на  економію водних ресурсів, очищення технічного ставу та інше.


Для довідки: «Агрокомплекс «Зелена долина» заснований в 2004 році, входить до групи компаній «Терра Фуд». В структуру підприємства входять кілька агроформувань, цукровий завод, племзавод і хлібоприймальне підприємство. Земельний банк - 28 тис. га.