Тернопільський м’ясокомбінат запрацює на повну через 2 роки

08 березня 2017, 08:15 5159

Корпорація «Агропродсервіс» впродовж двох наступних років планує завершити всі пусконалагоджувальні роботи і повністю запустити виробничі потужності Тернопільського м’ясокомбінату.

Про це в інтерв'ю виданню 20minut розповів генеральний директор корпорації Іван Чайківський.

«На цей рік ми плануємо завершити облаштування цехів з охолодження м'яса, а також чекаємо на кінець весни обладнання для налагодження більш ширшої лінійки сирокопчених ковбас та розширення виробництва продукції консервного цеху», — уточнив він.

Також Іван Чайківський відмітив доволі оптимістичні перспективи розвитку м'ясопереробного бізнесу.

«Українці недоспоживають м'яса в порівнянні з жителями розвинутих країн. Для прикладу, в європейських державах середньостатистичний мешканець споживає в середньому 90 кг м'яса на рік, а от українці майже в тричі менше — 30-40 кг. От вам і перспектива — нагодувати українців», — пояснив він.


Для довідки: потужності корпорації «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях — Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності: рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк — 40 тис. га.