Будівництво терміналу НІБУЛОНа в Миколаєві виходить на фінішну пряму

06 лютого 2018, 12:43 3951

Будівництво комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала компанії «НІБУЛОН» у Миколаєві виходить на фінішну пряму.

Як говориться у повідомленні компанії, зараз на будівельному майданчику завершується монтаж останнього поверху робочої вежі, розпочато зашивання всієї конструкції.

Також будівельниками виконується підйом останніх двох ємностей для зберігання (18 та 19).

Завершується спорудження причалу, яке на цьому будівництві виявилось особливо складним та завдало клопоту будівельникам через погодні умови.


Для довідки: завершення будівництва елеваторного комплексу на території перевантажувального терміналу компанії «НІБУЛОН» в м.Миколаїв заплановано на середину лютого, а реконструкція вантажного причалу — до 1 березня 2018 р.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніж 20 країн світу. Щорічний обсяг експорту «НІБУЛОНа» досягає 4,5 млн т.