В компанії запевняють, що чутки про продаж Сварог Вест Груп перебільшені

22 серпня 2017, 09:07 5722

Корпорація «Сварог Вест Груп» стала керуючою компанією. Під неї розроблено відповідну структуру, яка передбачає колективне прийняття рішень та функціонування спеціальних підрозділів та служб на засадах сервісності.

Про це розказав голова ради директорів корпорації Микола Агарков в інтерв'ю Landlord.

«В короткостроковій перспективі ми хочемо мати управляючу компанію із сертифікованим менеджментом якості, яка буде зрозумілою нашим закордонним та внутрішнім партнерам, з відкритими алгоритмами прийняття рішень та контролю за їх виконанням», — сказав Агарков.

За його словами, корпорація «Сварог Вест Груп» перебуває в стані зміни.

«Цей процес внутрішньокорпоративний і, відповідно, у ЗМІ з'являється обмежена інформація. Зовнішнє оточення компенсує таку «інформаційну тишу» нарощенням пліток та домислів, на кшталт продажу активів компанії. В свій час Шепетівський цукровий комбінат продавався «на слуху» разів з п'ятнадцять. Якщо є розмови про продаж, то це свідчить, що ми комусь цікаві або це пов'язане із бажання придбати наш бізнес. Загалом, немає бізнесу, який би не продавався. Але коли ми говоримо про те, чи бажає на сьогодні рада акціонерів продати компанію — така ідея не на часі», — коментує Агарков.