Сингента проведе вебінар для аграріїв з підготовки до осінньої посівної

22 травня 2017, 08:00 2643

Компанія «Сингента» 25 травня о 15:00 проведе вебінар із серії «Майстерня аграрія», на якому всі охочі отримають корисну інформацію та поради експертів щодо осінньої посівної кампанії та вибору протруйників.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Як відмічається, вебінари «Майстерня аграрія» проводяться вже другий рік поспіль.

«За цей час вони здобули популярність, тому що для наших партнерів це можливість, незважаючи на щільний графік роботи, отримувати корисну інформацію і навчатися, перебуваючи у полі, в офісі або вдома», — говорять у компанії.

Для участі в вебінарі потрібні лише комп’ютер із підключенням до Інтернету та попередня реєстрація, яку можна пройти за посиланням.

На цей час команда «Сингенти» провела вже 30 вебінарів, кількість учасників у яких перевищила 2000 осіб.

«Ми намагаємося підбирати найцікавіші та найактуальніші теми, які стосуються технології вирощування, стратегії продажу тощо. Варто зауважити, що спікерами вебінарів є не тільки експерти «Сингенти», а й запрошені провідні фахівці», — розповідають у компанії.

Ще одна перевага таких відеоконференцій — необмежена кількість учасників. Кожен може особисто зареєструватися на вебінар, переслати лінк на реєстрацію друзям і знайомим, тобто усім, кого це може зацікавити.

Також учасники вебінару матимуть можливість протягом години ставити питання експертам-доповідачам, спілкуватися після сесійної частини в режимі запитань-відповідей у чаті.

Після закінчення заходу всі вебінари доступні для перегляду на youtube-каналі компанії «Сингента».

Участь у вебінарах безкоштовна. Анонс найближчих заходів і посилання на реєстрацію можна знайти на сайті компанії «Сингента».