РОСТОК-ХОЛДИНГ інвестував в техніку 100 млн грн

26 квітня 2017, 11:00 2258

Група «РОСТОК-ХОЛДИНГ» інвестувала близько 100 млн грн у оновлення власної матеріально-технічної бази та збільшила парк сільськогосподарських машин до початку весняно-польових робіт поточного сезону.

Про це повідомила прес-служба компанії.

З початку року група придбала 30 одиниць техніки світових виробників: John Deere, Case, Horsch, Kuhn, Tecnoma. Зокрема кластери групи отримали надсучасні трактори, самохідні оприскувачі, посівні комплекси та ґрунтообробну техніку (культиватори, глибокорозпушувачі, дискові борони, тощо).

«Ми ретельно та зважено підходимо до вибору кожної одиниці техніки у нашому парку. Щороку спеціалісти компанії відвідують кращі виставкові платформи як в Україні, так і закордоном. Традиційно знайомимося з новинками  сільськогосподарської техніки та новітніми технологіями на міжнародній виставці AGRITECHNICA в Ганновері. Далі кожну машину, кожен потенційно цікавий для нас агрегат вивчаємо за цілим рядом параметрів і обов’язково тестуємо на полях групи. Це дозволяє вибрати найбільш оптимальний варіант для нашого північного регіону», — коментує генеральний директор «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Валерій Ласьков.

В арсеналі групи — трактори John Deere та Case, посівні комплекси Kinze, Great Plains, John Deere, комбайни Claas, John Deere, самохідні та причепні оприскувачі Case Patriot, Lemken Primus, John Deere, Jacto, ґрунтообробна техніка Quivogne Fleo-Fleo, Mc Farline, Case Ecolo Tiger, Vogel Noot, тощо.


Для довідки: «РОСТОК-ХОЛДИНГ» — вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи близько 60 тис. га. До групи належать 9 тваринницьких ферм, 3 елеваторних комплекси та ряд торгових компаній.