Перша логістична компанія збільшить перевезення зерна

17 липня 2018, 17:31 4950

«Перша логістична  компанія» (ПЛК) має намір збільшити обсяги залізничних перевезень зернових на 10-20 %.

Про це в інтерв'ю одному з українських видань повідомив власник компанії Максим Шкіль, повідомили у компанії.

«Минулого року наша компанія перевезла понад 2 млн т зернових. Цього сезону плануємо перевезти на 10-20% більше. У нас 80-90 відсотків урожаю транспортується в порти. Також  є вивіз на Білорусь і західні кордони», — розповів він і додав, що ПЛК працює з міжнародними і вітчизняними компаніями, наприклад американськими, а також з усіма провідними українськими  зернотрейдерами і виробниками.

За словами власника «Першої логістичної компанії», увесь рухомий склад наразі задіяний, проблем з клієнтами немає. Навпаки, на сьогоднішній день в «Укрзалізниці» є великий дефіцит вантажних вагонів. Дану проблему ПЛК почала вирішувати власними силами. Як повідомлялося раніше, компанія закуповує рухомий склад для перевезення зернових. 

«Ми уклали контракти з вітчизняними виробниками залізничних вагонів і вже отримуємо перші поставки рухомого складу. Для нас це важлива інвестиція, адже нові вагони — це гарантія стабільності і збереження вантажу наших клієнтів», — акцентував Максим Шкіль.


Для довідки: «Перша логістична компанія» — це транспортно-експедиційне товариство, яке надає повний комплекс послуг у сфері залізничних перевезень. Компанія є одним з лідерів логістичних послуг в Україні та має багаторічний досвід з організації перевезень Україною, країнам СНД, Балтії, Західної Європи та Азії. ПЛК працює на ринку надання експедиторських послуг з 2011 року і входить в ТОП-3 перевізників зернових культур залізничним транспортом. Компанія має широку мережу філій та представництв по всій території України.