ОТП Лізинг відновив фінансування купівлі вагонів-зерновозів

31 жовтня 2017, 15:34 2793

Компанія «ОТП Лізинг» відновила фінансування вагонів — перша з 2013 р. угода підписана з ТОВ «Лемтранс», яке збільшує парк рухомого складу на 172 нових піввагона українського виробництва.

Як говориться в повідомленні лізингової компанії, загальна сума угоди — понад 150 млн грн, терміном на 5 років, вагони будуть надані за договором фінансового лізингу.

«Ми дуже раді, що відновили фінансування вагонів, і звичайно ми дуже пишаємося тим, що лідер ринку — компанія «Лемтранс», наш партнер у відновленні цього продукту», — заявив генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

Як зазначив генеральний директор «Лемтранс» Володимир Мезенцев, його компанія розглядала різні можливості залучення рухомого складу на ринку. І на рішення про співпрацю з «ОТП Лізинг», за його словами, вплинуло те, що лізингова компанія прагне вибудовувати відносини з клієнтами на правах рівноправного партнерства і на взаємовигідних умовах.

«Угода з компанією «Лемтранс» — це перша ластівка в рамках відновлення програми фінансування рухомого складу. Крім піввагонів, програма включає фінансування зерновозів, що дуже актуально на сьогоднішній день», — додала перший заступник генерального директора компанії «ОТП Лізинг» Яніна Пономарьова.


Для довідки: «ОТП Лізинг» — універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 р. як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

ТОВ «Лемтранс» — найбільший приватний оператор залізничного рухомого складу України. Основними напрямками діяльності компанії є: організація перевезень власним рухомим складом, надання транспортно-експедиторських послуг, інформаційний супровід руху вантажів, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.