ОТП Лізинг збільшив лізинговий ліміт для Cygnet до $3млн

24 січня 2018, 17:47 4234

Компанія «ОТП Лізинг» на початку 2018 року відкриває новий ліміт на фінансування техніки Case по партнерській програмі для великого агрохолдингу Cygnet.

Загальна сума ліміту для компанії вже становить $3 млн, говориться у повідомленні лізингової компанії.

Як зазначається Cygnet — один з перших клієнтів «ОТП Лізинг», який користується багатьма продуктами OTP Group і постійно розширює ліміти.

«У 2012 році «ОТП Лізинг» було першою фінансово-кредитною установою, яка відкрила фінансування нашій молодій, на той час ще невідомій на ринку України компанії. В подальшому ми постійно мали підтримку та доступне фінансування наших інвестиційних проектів з боку ОТП, в тому числі у 2014-2015 роках, коли значна частина фінансових гравців або тимчасово припинила фінансування інвестиційних проектів, або взагалі пішла з ринку. Ми постійно відчуваємо орієнтованість наших партнерів на результат, готовність виводити на ринок нові продукти та працювати з усіма видами техніки», — сказав фінансовий директор агрохолдингу Cygnet Володимир Бондаренко.

Він підкреслив, що у 2018 р. компанія планує значну частину ліміту використати у формі 48-місячного оперативного лізингу, що дасть додаткові переваги, а саме: повернення техніки після закінчення терміну лізингу за наперед встановленою ціною і змогу купити нову, без необхідності продавати б/в техніку на ринку.

«Таким чином, ми оптимізуємо грошовий потік компанії, концентруємо увагу і ресурси на основному бізнесі, а всі додаткові турботи щодо подальшої реалізації б/в техніки бере на себе «ОТП Лізинг», — додав Бондаренко.

У свою чергу генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин висловив радість щодо багаторічної співпраці.

«Дуже раді, що в 2018 році зробимо разом новий проект на $1,5-2 млн. Такі лояльні клієнти, як Cygnet, дозволяють нам залишатися лідером лізингового ринку України», — сказав Павлушин.


Для довідки: ТОВ «ОТП Лізинг» — універсальна лізингова компанія, що входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

Група компаній Cygnet — агрохолдинг, який був заснований в 2011 році. Обробляє понад 24,2 тис. га в центральній частині України: Житомирській і Вінницькій областях, має власний елеватор та цукровий завод.