НІБУЛОН замахнувся на 8 млн т експорту зерна за сезон

31 січня 2018, 12:38 3222

Компанія «НІБУЛОН» планує найближчим часом довести обсяги експорту до 8 млн т за маркетинтовий рік.

Про це заявив генеральний директор компанії Олексій Вадатурський, говориться у повідомленні «НІБУЛОНУ».

«Ми єдина компанія, яка відповідає за якість поставленої продукції. Ми будуємо мережу своїх терміналів та контролюємо якість прийнятого від сільгосптоваровиробників збіжжя. Найближчим часом ми плануємо довести обсяги експорту до 8 млн тонн за маркетинговий рік», — зазначив Олексій Вадатурський.

Як зазначається, для реалізації планів керівництво «НІБУЛОНу» проводять перемовини з міжнародними партнерами.

Так, 29 січня 2018 року Олексій Вадатурський зустрівся з представництвом німецького банку розвитку DEG для обговорення можливих перспектив співпраці та ознайомлення представників банку з потенціалом діяльності компанії «НІБУЛОН», в тому числі з інвестиційною програмою компанії.

30 січня 2018 року «НІБУЛОН» відвідали  керівники підрозділів банку Credit Agricole (Франція) з Лондона, Женеви та Києва. Представники однієї з найбільших фінансових груп світу, які щороку відвідують компанію, відзначили вражаючі зміни, що відбулись на перевантажувальному терміналі та суднобудівно-судноремонтному заводі компанії у м. Миколаєві.

Також у цей день керівництво «НІБУЛОНу» в ході зустрічі з представниками південнокорейської компанії Singsong Food Corporation, яка купує в Україні ячмінь та кукурузу, обговорили питання щодо подальшої співпраці.


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. В 2016-17 МГ «НІБУЛОН» експортував 4,65 млн т сільгосппродукції.