НІБУЛОН збільшить потужності 5 свої терміналів

10 серпня 2018, 09:35 2347

Компанія «НІБУЛОН» до початку наступного маркетингового року має намір збільшити потужності зі зберігання сільгосппродукції 5 перевантажувальних терміналів у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях.

Як говориться у повідомленні компанії, зокрема додаткові ємності будуть збудовані на території філій «Вознесенська» (22 тис. т), «Новоодеська» (10 тис. т), «Кам«янка-Дніпровська» (16 тис. т),  «Хортиця» (16,5 тис. т)  та «Голопристанська» (20 тис. т).

«Враховуючи великий попит на перевантажувальні термінали і зернові склади компанії у сільгосптоваровиробників і їхню активну співпрацю з нами, наступні два об»єкти, які будуть у 2019 році збудовані в Мар«янському (Дніпропетровська обл.) і Тернівці (Запорізька обл.) матимуть обсяг зберігання зерна не по 76 тис. т, як попередні підприємства, а по 96 тис. т кожен», — говориться у повідомленні.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.