НІБУЛОН збільшив виробництво агропродукції на 20%

15 січня 2019, 16:22 1585

Обсяги виробництва сільгосппродукції в ТОВ «СП «НІБУЛОН» минулого року порівняно з 2017 р. зросли на 20% і склали близько 335 тис. тонн. Це один з кращих результатів за всі роки господарювання.

Про це розповів генеральний директор з сільськогосподарського виробництва Костянтин Хмельницький, говориться у повідомленні компанії.

«Головним результатом сезону 2018 став рекордний валовий збір соняшнику — 50 тис. тонн і врожайність кукурудзи — 87,6 ц/га. Це безпрецедентні показники за всю історію діяльності компанії. І це враховуючи те, що компанія займається сільськогосподарським виробництвом не лише на півночі, де кукурудза традиційно має високу врожайність, а і й у південних та східних регіонах з переважно посушливими погодними умовами», — говориться у повідомленні.

Найвищу врожайність соняшнику продемонстрували філії «Присеймівська» (Сумська обл.) — 32,5 ц/га та «Кам'янець-Подільська» (Хмельницька обл.) — 28,7 ц/га; кукурудзи — «Хмільник» (Вінницька обл.) — 118,3 ц/га та «Романівська» (Житомирська обл.) — 110,3 ц/га.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.