НІБУЛОН поповнив парк тракторами і боронами

04 серпня 2021, 15:27 2407

Компанія «НІБУЛОН» придбала два нові трактори FENDT 1038 VARIO та дві борони RUBIN 10.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, трактори відрізняються низкою значних переваг, серед яких, зокрема, потужний і низькообертовий двигун MAN, безступінчата автоматична трансмісія Fendt VarioDrive, незалежні привід і гідропневматичний міст, амортизована кабіна та новітня концепція навігації тощо.

«Як показує практика, витрата палива в порівнянні із тракторами інших марок та модифікацій є меншою у середньому від 1 до 5 літрів на гектарі у залежності від виду польових робіт», — уточнили в «НІБУЛОНі».

Також компанія придбала і сучасні борони RUBIN 10, призначені для ефективного перемішування пожнивних решток та обробки ґрунту.

«Це професійна техніка з широкими можливостями, що забезпечує інтенсивну та однорідну обробку ґрунту на глибину до 14 см по всій робочій ширині. Завдяки цьому у ґрунті залишається необхідна волога та значно зменшується випаровування. Вивірений кут нахилу 56-ти дисків борони до поверхні сприяє оптимальному заглибленню та додатковому перемішуванню. При цьому борони працюють досить ефективно та економічно за рахунок прямолінійного ходу без виляння», — додали в компанії.

Нова техніка уже долучилася до проведення польових робіт на виробничих філіях ТОВ СП «НІБУЛОН».