НІБУЛОН підживив озимі на 25 тисячах га

27 лютого 2019, 14:29 1495

Аграрії «НІБУЛОНу» провели підживлення озимих культур на площі більше 25 тис.га, що складає 70% від запланованих обсягів.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Традиційно першими до робіт стали філії південного регіону, де наразі роботи виконано на площі 14,3 тис. га, що складає 85% робіт від загального обсягу. Долучилися й філії західного регіону — виконали роботи на площі 9,5 тис га, що складає 95% робіт від загального обсягу», — говориться у повідомленні.

Також зазначається, що компанія повністю забезпечена добривами для виконання усіх робіт з підживлення ґрунту в заплановані терміни. Для посіву ярих культур закуплено складні добрива, найближчим часом відбудеться поставка мінеральних добрив.

«Виробничим відділом компанії активно ведуться роботи з закупівлі насіннєвого матеріалу (закуплено 80% від загального обсягу) від надійних світових та вітчизняних компаній-виробників,  серед них — Pioneer, Monsanto та ін.», — додали в «НІБУЛОНі».

Загалом компанія готова до циклу весняно-польових робіт. На сьогодні виробничі філії  забезпечені усією необхідною сільськогосподарською технікою та якісними добривами для проведення комплексу весняно-польових робіт в заплановані терміни, уточнили в компанії.


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.