НІБУЛОН майже завершив перше підживлення озимини

18 березня 2021, 14:29 1656

Усі 20 виробничих підрозділів «НІБУЛОНу» приступили до весняно-польових робіт, а саме ранньовесняного підживлення озимих зернових та ріпака, що знаменує початок нового сільськогосподарського сезону.

Як говориться у повідомленні компанії, цьогоріч урожай озимих культур «НІБУЛОН» збиратиме із площі майже 31,5 тис. га — це озима пшениця (більше 28,4 тис. га), озимий ріпак (2,1 тис. га) та озимий ячмінь (1,4 тис. га).

«Стан сходів у поточному сезоні дає підстави очікувати гарний результат», — підкреслили в компанії.

Завдяки ранній весні цьогоріч виробничі підрозділи ТОВ СП «НІБУЛОН» планують провести перше підживлення озимих культур у найкоротші терміни. На сьогодні на Півдні азотні добрива внесено на усіх площах — 15 тис. га. У західному регіоні внесено добрива на 7 тис. га (77% від загальних площ), у східному — на 5,5 тис. га (72% від загальних площ).

Для другого підживлення озимих культур закуплено необхідні азотні добрива. Уже заготовлено комплексні добрива і для посіву ярих культур, найближчим часом відбудеться поставка мінеральних добрив. Крім того, закуплено 90% від загального обсягу насіння, і наразі триває його поставка до виробничих підрозділів компанії по всій Україні.


Для довідки: сновні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.