НІБУЛОН активно приймає зерно на Миколаївщині

28 вересня 2016, 13:14 1912

Перевантажувальний термінал філії «Вознесенська» в Миколаївській області («НІБУЛОН»), продовжує активне приймання сільгосппродукції, зокрема нинішнього врожаю ранніх зернових культур.

Із моменту вивантаження першого автомобіля на початку липня підприємство вже прийняло 100 тис. т українського збіжжя. З них 74 тис. т закуплено від аграріїв Миколаївської, Кіровоградської та Одеської областей, а 26 тис. тонн є зібраним та перевезеним з інших філій агрохолднгу, повідомляють в «НІБУЛОНі».

Також відмічається, що обсяг одночасного зберігання сільгосппродукції на терміналі складає 76 тис. т, добова потужність сушарок — 4 тис. т, добова потужність з відвантаження на водний транспорт — 12 тис. т.

Паралельно із прийманням перевантажувальний термінал здійснює вивантаження збіжжя на водний транспорт. Із прийнятих 100 тис. т зерна на воду вже відвантажено понад 43 тис. т.


Для довідки: «НІБУЛОН» — один з найбільших українських виробників і експортерів сільськогосподарської продукції. До складу підприємства входять 22 виробничих філії (виробництво сільгосппродукції на 82,5 тис. га орендованих земель), 19 елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одноразового зберігання 1,77 млн т, суднобудівний-судноремонтний завод і судноплавна компанія.