На продаж виставили ще один завод Креатива

14 серпня 2018, 15:33 2213

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає цілісний майновий комплекс з виробництва соняшникової олії за 63 млн грн у місті Кропивницький.

Як говориться у повідомленні системи, цілісний майновий комплекс складається з: адмінбудівлі; будівлі цеху рафінування та дезодорації олії; зерносховищ; маслосховищ; цеху екстракції та іншого майна.

Раніше завод входив до «Креатив Груп».

«Завод доволі сучасний. Його введено в експлуатацію в 1997 році. При переробці насіння використовуються актуальні європейські технології. Продукція відповідає світовим стандартам якості. Підприємство є дипломантом міжнародних, міждержавних і республіканських виставок і нагороджено грамотами, дипломами та призами за високу якість, широкий асортимент і оригінальне оформлення продукції.» — підкреслив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Аукціон відбудеться 12 Вересня 2018 р.


Для довідки: раніше стало відомо, що в системі «СЕТАМ» виставлено на продаж завоз з виробництва пеллет, який раніше належав холдингу «Креатив Агро».

В червні Ленінський районний суд Кропивницького задовольнив позовну заяву державного «Ощадбанку» про стягнення на його користь кредитної заборгованості компанії «Креатив Агро» в розмірі $ 8,4 млн і 28 млн грн з поручителів — фізичних осіб Максима Березкіна та Юрія Давидова.