Молочний Альянс запустив після ремонту цех з виробництва масла

21 листопада 2017, 10:26 2836

На ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», що входить до групи компаній «Молочний Альянс», після реконструкції відкрито цех з виготовлення вершкового масла.

Як говориться у повідомленні групи, процес переоснащення тривав близько року, а витрати на ремонт приміщення, удосконалення обладнання склали близько 3 млн грн.

«У цьому році загалом на переоснащення виробництва ми витратили 26 млн грн. А за останні 5 років тільки у наш завод було інвестовано близько 100 млн грн.  Ці кошти пішли на покращення технологій на відповідність міжнародним системам безпеки та якості. Наприклад, цього року ми пройшли аудит найвідомішої швейцарської компанії і отримали сертифікат FSSC 22000. Це найвищий рівень безпеки у промисловості, який тільки існує на сьогодні. Це дасть можливість без додаткових перевірок працювати із найвідомішими брендами та мережами», — зазначив голова правління ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» Владислав Кулініч.

Також зазначається, що ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» є експортно-орієнтовним підприємством у складі ГК «Молочний альянс». На сьогоднішній день комбінат виробляє продукцію під ТМ «Яготинське», «Златокрай», «Пирятин».