Молочний Альянс вимагає компенсувати 100 грн за наклеп

06 серпня 2016, 07:15 3889

Група компаній «Молочний Альянс» 3 серпня звернулась до суду із позовом про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації про якість своєї продукції і вимагає матеріальну компенсацію в розмірі 100 грн.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Мова йде про поширення інформації громадською організацією «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «Споживча довіра» щодо якості масла солодковершкового селянського 73,0% жиру ТМ «Яготинське». Зокрема, організація повідомила про невідповідність зразків продукції підприємства, що були відібрані в торгівельних мережах м. Києва, вимогам законодавства України щодо якості та безпечності продукції.

В «Молочному Альянсі» вважають таку інформацію недостовірною. Повідомляється, що вона «спотворила та принизила оцінку діяльності товариства з боку громадськості та суспільства, а також дискредитувала ГК «Молочний Альянс».

«Хочемо зазначити, що ми не ставимо на меті отримання від цього судового процесу матеріальної вигоди. Ми впевнені у високій якості нашої продукції», — заявили в групі.


Для довідки: «Молочний Альянс» — група компаній, яка об'єднує в собі підприємства по переробці молока: Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Золотоніський сирзаводи, Яготинський маслозавод філія «Яготинське для дітей». Випускає продукцію під торговими марками «Славія», «Пирятинъ», «Яготинське», «Яготинське для дітей», «Здорово!» та ін.