МХП виділить гранти на розвиток вінницьких сіл

18 квітня 2017, 15:24 2425

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» підтримує конкурс мікрогрантів «Село. Кроки до розвитку».

Конкурс спрямований на стимулювання соціальної активності у сільських громадах та підтримку кращих бізнес-ініціатив громадян, зокрема, у розвитку соціально-економічного, культурного та туристичного потенціалу краю, інформують у компанії.

Проект буде реалізований у селах Бершадського, Гайсинського, Тростянецького, Тульчинського та Немирівського районів Вінничини. У ньому можуть взяти участь бізнес-проекти, підготовлені безпосередньо сільськими жителями або некомерційними організаціями.

20 переможців конкурсу отримають від МХП грант (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію проекту на підставі укладених договорів у затвердженому експертною радою розмірі. До складу експертної ради увійдуть представники партнерів проекту. Обсяг фінансування на один проект — 40 тис. грн.

«Кожен із нас керує своїм життям та умовами, в яких знаходиться, — вважає голова правління МХП Юрій Косюк. — Розпочинайте власну справу — ми допоможемо. Почніть наводити лад зі свого паркану, дому, вулиці — ми це також підтримаємо. Головне — брати на себе відповідальність та міняти своє життя на краще».


Для довідки: МХП — вертикально інтегрована компанія. Серед напрямків діяльності — рослинництво, птахівництво і м'ясопереробка. Земельний банк МХП становить близько 370 тис. га. З 2008 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.