Мілкіленд віддав новому кредитору половину боргу перед міжнародними банками

21 березня 2019, 13:17 1917

Група «Мілкіленд» передала права на заборгованість на суму у $29,29 млн в рамках Угоди про синдиковану позику із Синдикатом міжнародних банків у складі UniCredit Bank Austria AG та ЗАТ Raiffeisenbank від 16 грудня 2011 р., новому кредиторові — Swestal Holding ltd.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сайті Варшавської фондової біржі.

«До нового кредитора перейшли права на половину основної суми заборгованості «Мілкіленд» в рамках Угоди про синдиковану позику. Менеджмент компанії планує продовжити перемови щодо реструктуризації цієї заборгованості з новим кредитором та досягти прогресу у цьому питанні у найближчому майбутньому», — сказав IRO Milkiland N.V. Сергій Трифонов.

Також уточнюється, що загальна сума заборгованості «Мілкіленду» за кредитною угодою станом на 31 грудня 2018 року становила $58,58 млн.


Для довідки: група компаній «Мілкіленд» — один із 5 найбільших провідних виробників молочної продукції на ринках Росії та України. Серед продукції: молоко, сир, масло та ін. В Україні групі належать 10 заводів, що виготовляють широкий асортимент молочної продукції, у тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло. У Польщі «Мілкіленд» контролює Мазовецький сироробний завод «Островія», розташований у місті Острув-Мазовецька однойменного воєводства. У Росії «Мілкіленд виготовляє свіжі молочні продукти під торговою маркою «Останкінське 1955» на московському ВАТ «Останкінський молочний комбінат».