Медовий спас виробив новий вид сікери

19 травня 2020, 14:21 2783

Компанія «Медовий спас» поповнила лінійку медових напоїв новим видом сікери. Понад 20 тонн особливого напою на основі липового меду та аґрусу вже направлено на розлив.

Про це розповів власник компанії «Медовий спас» Сергій Липко під час Медового марафону 2020: «Додана вартість у медовому бізнесі та криза, як час можливостей».

«Ми думаємо, що саме цей напій стане напоєм року, лідером продажів, тому що має дуже цікаві смакові властивості. І якщо порівнювати фізико-хімічні властивості винограду і аґрусу, то аґрус перевищує виноград за наявністю та кількістю мікроелементів. Тому напій вийшов надзвичайний, цікавий, витончений», — розповідає Сергій Липко.

За його словами, виробництво сікери — одне із найскладніших виробництв у харчовій галузі, де задіяно багато процесів, пов«язаних із бродінням, зберіганням, є багато тонкощів, які потребують наявності промислової технології.

«Якщо ми відпрацювали якусь рецептуру, то цей напій має бути однаковим за смаковими якостями. Для виробництва всіх наших видів сікери — «Медова Витримана», «Медова Червона», «Медова Рожева» і «Медова Особлива» — ми використовуємо монофлорні меди, які збираються з одного сорту рослин. Ми беремо липовий та соняшниковий мед. В новому напої з аґрусу ми використовуємо липовий мед», — зазначає Сергій Липко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua